Vad är en nikotinpåse?

Nikotinpåsar är små påsar som innehåller nikotin som du helt enkelt lägger under läppen. Alla vita och whiteheads är olika namn som hänvisar till denna typ av produkt. Produkten finns i ett antal olika smaker, styrkor och format. Välj Slim om du vill ha en mer diskret passform under läppen på de torra versionerna om du föredrar en mindre kontinuerlig smakupplevelse.

Hej, vi är Nicco!

Justnicco.com är ett företag som har fått sitt namn som en pålitlig återförsäljare av tobaksfria nikotinpåseprodukter. Våra värderingar är kvalitet och snabb leverans, men framför allt fokuserar vi på bra service till våra kunder. Vi skiljer oss från konkurrenterna på denna marknad, varför kunderna godkänner våra tjänster som mycket bra och pålitliga.

Vi erbjuder dig en översikt över de olika märkena och smakerna av Snus på webbplatsen. Vi erbjuder stora, välkända varumärken, men också nya märken. Påså sätt kan du alltid välja en annan och alternativ smak för att prova något nytt när du vill. Saknar du ditt favoritmärke eller din favoritsmak? Skicka det vidare tillvår kundtjänst så att de kan beställa den åt dig.

Berätta för dina vänner om du är nöjd med våra produkter och tjänster. Har du ett klagomål? Rapportera detta till vår kundtjänst så att de kan hjälpa dig att hitta den bästa möjliga lösningen på ditt problem. Varje dag gör vi vårt bästa för att tjäna dig. Inte tillräckligt? Vänligen informera oss!